Warning: unlink(/home/voentorg/public_html/system/storage/cache/cache.product.seopath.1714328174): No such file or directory in /home/voentorg/public_html/system/library/cache/file.php on line 68 аеророзвідка Футболка Death from Above Delivery Service Light Olive 

Футболка Delivery Service Black

Опис

Death from Above чорна футболка Delivery Service Light Olive 

З середини ХХ-го століття Pin-Up набув неабиякої популярності в американській культурі, а вродливі Pin-Up дівчата відображали красу та естетику того часу. Це були привабливі напівоголені жіночі фігури з ексцентричним вбранням, ефектним макіяжем і зачіскою, що підкреслювала їх жіночність. Pin-Up стиль став особливо популярним під час Другої світової війни, коли американці з красунями на бортах воювали за демократію, відстоюючи цінності свободи й незалежності.

Бренд М-Тас, надихнувшись американською Pin-Up культурою часів Другої світової війни, розширює лінійку виробів Tactical Girl та випустив нову тематичну футболку Delivery Service.

На принті зображена кокетлива й надзвичайно приваблива дівчина в стилі Pin-Up, що випромінює красу та силу характеру. Вона впевнена та сильна, спокуслива й рішуче налаштована на знищення ворогів. Красуня в спеціальних окулярах майстерно управляє FPV дроном, який несе полум'яний "привіт" окупантам з неба. Зверху принта розміщений напис "Death from Above", натякаючи на те, що ворогові не вдасться сховатись від маленького, прудкого та смертельно небезпечного "поштового голуба".

Операторка М-Тас Delivery Service зі сталевою рішучістю та снайперською точністю продовжує ефективно знищувати ворожу техніку й живу силу противника. Тож, після її плідної праці окупантів на українській землі буде менше, а добрива – більше.

Футболка виготовлена з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан). Зручний крій не сковує рухів, а тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює рельєф тіла та забезпечує комфорт при використанні.

  • Модель: 80069002
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 890.00грн

Рекомендовані товари

аеророзвідка Футболка Death from Above Delivery Service Light Olive 

Переглянуті вами товари