Футболка KAMIKAZE SPIRIT

Опис

Футболка KAMIKAZE SPIRIT

Бренд M-Tac випустив тематичну футболку з унікальним принтом, який присвячений операторам FPV та їх смертоносним дронам.

На принті зображений стилізований череп у FPV-окулярах та патріотичній жовто-блакитній пов’язці на тлі "сонячного прапора", відомого в Японії як Хіномару ("круг сонця" або ж "круг вогню"). Ліворуч зображений дрон-камікадзе, оснащений пострілом РПГ, що є одним із поширених та ефективних різновидів його застосування для знищення ворожої техніки. Назва футболки "KAMIKAZE SPIRIT" повністю відображає ідеологію та діяльність операторів FPV дронів, які сьогодні відтворюють давні традиції японських пілотів-камікадзе, але в контексті сучасних реалій.

Під час Другої світової війни у завершальному етапі Тихоокеанського театру бойових дій, японці були у доволі безвихідному положенні проти американського флоту. Тому вирішили створити унікальний військовий підрозділ камікадзе – пілотів-смертників, головною метою яких було завдати максимальної шкоди ворожій техніці. Кожен літак комплектувався 200-250 кг бомбою і керувався виключно пілотом-камікадзе, який добровільно віддавав своє життя, вірячи, що таким чином служить Батьківщині та сприяє досягненню перемоги. Японці іменували таких пілотів-камікадзе "особливим штурмовим загоном божественного вітру", відображаючи їхню особливу роль і значення в бойових діях.

Часи змінились, війна теж. Тому тепер традиційну японську методику боротьби з ворогом виконують FPV дрони, якими майстерно керують досвідчені оператори, не жертвуючи при цьому своїм життям.

Принт футболки "KAMIKAZE SPIRIT" від бренду М-Тас передає дух та традиції японських пілотів-камікадзе, випромінюючи сміливість, відвагу та готовність ризикувати заради вищої мети. Це уособлення волі та приклад того, як людина може виявити надзвичайну силу духу, щоб перемогти.  

Футболка виготовлена з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан). Зручний крій не сковує рухів, а тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює рельєф тіла та забезпечує комфорт при використанні.

  • Модель: 80058002
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 860.00грн

Рекомендовані товари

дрони камікадзе Футболка KAMIKAZE SPIRIT

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари