Шеврон Drohnenführer (вишивка) Ranger Green М-Тас

  • Модель: 51651023
  • Наявність: Доступно для замовлення

Опис

Майже щодня в Інтернеті з’являються відео, як українські війська знищують ворожу техніку й живу силу противника за допомогою дронів. Ці "люті пташки" є сучасною зброєю, яка, безумовно, впливає на хід війни та набирає особливої популярності. Сьогодні військові активно використовують FPV дрони-камікадзе через їх високу маневреність та ефективність.

Бренд М-Тас випустив оригінальну нашивку DROHNENFÜHRER, яка присвячена операторам FPV. На нашивці зображені FPV окуляри, що являють собою портативний екран, за допомогою якого оператор бачить картинку з камери дрона в режимі реального часу. Завдяки окулярам, оператор бачить місцевість так, ніби він сидить у його "кабіні".

Нашивка має гумористично-саркастичну назву DROHNENFÜHRER, що з одного боку висміює пропагандистську тезу про "нацистів" та "націоналістичні угрупування", а з іншого - уособлює справжніх висококласних професіоналів своєї справи, які вміють вправно керувати дронами та філігранно знищувати ворога. 

Патч виготовлений з Cordura 500D - надміцного матеріалу, стійкого до стирання та високих навантажень. Малюнок нанесений машинною вишивкою, що робить нашивку більш вишуканою. Кріпиться на одяг, сумки, рюкзаки або спорядження за допомогою велкро липучки.

Матеріал Cordura 500

на липучці 

Розмір 85х63мм

Рекомендовані товари

Нашивка Drohnenführer

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари