Футболка KEEP CALM AND DON'T WORRY IF YOU DIE THERE WILL BE GLORY Black M-TAC TEAM

Опис

Футболка KEEP CALM AND DON'T WORRY IF YOU DIE THERE WILL BE GLORY в чорному кольорі від популярного українського виробника M-TAC

В германо-скандинавській міфології існує повір'я, що душі найвідважніших воїнів після смерті потрапляють в місце вічної слави - Вальгаллу. Там вони тренуються, відпочивають, бенкетують та готуються до фінальної битви під проводом богів. Згідно з віруваннями, тільки хоробра смерть на полі бою зі зброєю в руках, давала право потрапити у Вальгаллу, що вважалось для воїнів найбільшою честю.

Взявши за основу скандинавську міфологію, дизайнери бренду М-Тас розробили та випустили нову футболку KEEP CALM, присвячену вічній славі та шані до кожного захисника рідної землі. 

На футболки спереду зображено принт M-TAC TEM, а на дуже цікавий деталізований сюжет, на якому український захисник потрапляє в Валгаллу. Там з одним із стародавніх воїнів, він зійшовся в дуелі з армреслінгу, а час до початку поєдинку для них відраховує сам Одін. Написи на принті “KEEP CALM AND DON'T WORRY” та “IF YOU DIE THERE WILL BE GLORY” символізують славу для кожного захисника рідної землі, навіть після смерті.  

Футболка KEEP CALM виготовлена з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан). Вона поєднує в собі високоякісні матеріали та новітні виробничі технології, зручний крій не обмежує рухів, а тонкий еластичний трикотаж забезпечує комфорт при використанні.

  • Модель: 80079002
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 890.00грн

Рекомендовані товари

Футболка KEEP CALM AND DON'T WORRY IF YOU DIE THERE WILL BE GLORY футболка M-TAC TEAM

Переглянуті вами товари