Футболка MAVIC BOMBER

Опис

Футболка MAVIC BOMBER

якісна футболка з принтом, присвяченим українським операторам дронів-камікадзе, бренд M-Tac випустив тематичну футболку з унікальним принтом, який присвячений операторам БПЛА та їх смертоносним дронам. В умовах сучасної війни квадрокоптери набувають особливих функцій, адже вони здатні здійснювати аерофотозйомку, виконувати завдання розвідки та атакувати ворожі цілі з повітря.

На принті футболки зображені оснащені гранатами Мавіки, які летять над полем бою та скидають з неба "подарунки" окупантам. Ці "люті пташки", оминаючи ворожі засоби РЕБ, проникають в тил ворога та в потрібний момент атакують. Висока маневреність і можливість швидко змінювати напрямок руху роблять їх ефективними засоби для утилізації ворога.

За командою оператора, дрон запускає гранату у напрямку ворожої цілі, щоб задвухсотити противника. Як результат, бачимо палаючу техніку та зелених чоловічків, що "наїлися і сплять". Ззаду футболки також є невеликий принт у патріотичних жовто-блакитних кольорах із зображенням ручної осколкової гранати Ф1. Через свою характерну форму та яйцеподібний ребристий металевий корпус, військові називають її «Лимонкою». 

Промовистий напис "Мовчить арта - кидай гранату" чітко відображає визначену роль та ефективність цивільних дронів, які були адаптовані українськими інженерами для безперервного і точного ведення бойових операцій на передовій. На рукаві також розміщений жовто-блакитний логотип бренду М-Тас.

Футболка виготовлена з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан). Зручний крій не сковує рухів, а тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює рельєф тіла та забезпечує комфорт при використанні.

  • Модель: 80056038
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 860.00грн

Рекомендовані товари

дрони камікадзе Футболка MAVIC BOMBER

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари