Брюки MIL-TEC Teesar BDU Rip-Stop Slim Fit Olive

Опис

Брюки польові MIL-TEC Teesar BDU Rip-Stop Slim Fit колір Olive
артикул mil-tec 11853101

Штани тактичні чорні US R/S BDU Field Pants Slim Fit — літній варіант тактичних штанів BDU. Крій вільний, не обмежує рух і забезпечує комфорт навіть при тривалому використанні. Виготовлені з тканини Ріп-Стоп. Посилені в зоні сидіння і колін. На поясі ремінець. Має шість кишень.

Штани Mil-Tec US R/S BDU являють собою зразок того, якими повинні бути штани для спецслужб, поліції, рятівників та ін. Вони трохи звужені донизу, тому, окрім того, що цей виріб є вельми зручним і надійним, він ще й по-справжньому стильний. Якщо ви хочете придбати тактичні штани, що будуть в пригоді і для цивільного носіння в місті, то ці штани саме для вас.

Деякі ключові особливості штанів BDU роблять їх вельми зручними: Використовується матеріал Ріп-Стоп. Це значить, що тканина міцна, складно рветься, не викликає алергії і дуже швидко сохне; Задня частина та коліна мають укріплюючий шар, що запобігає протиранню місць, де одяг завжди натягується; 6 кишень розміщені попарно на верхній частині, позаду та на стегнах; Нижня частина кожної зі штанин затягується на куліску.

Виробник: Mil Tec Sturm, Німеччина.

  • Модель: mil-tec 11853101
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 1920.00грн

Брюки польові MIL-TEC Teesar BDU Rip-Stop Slim Fit колір Olive артикул mil-tec 11853101

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари