PVC шеврон Чумний Лікар

  • Модель: БЕ51386013
  • Наявність: Доступно для замовлення

Опис

шеврон Чумний Лікар

Матеріал PVC (гума), об’ємне лиття

на липучці

ціна за 1шт

Зробивши замовлення, перевірте, будь ласка свою ел. пошту (e-mail), бо зазвичай ми висилаємо рахунки он лайн, розуміючи, що військові не завжди мають змогу відповісти на телефонний дзвінок.

Наш магазин - #ВетеранськаСправа, ми з Повагою і Вдячністю ставимося до нашіх Захисників!

Дякуємо за розуміння

Чумний медик – середньовічний лікар часів спалахів чуми. Такі медики були поширені в середньовічній та ренесансній Європі, основним обов'язком яких було лікування хворих на чуму, або "чорну смерть", особливо під час епідемій. Як правило, чумні лікарі не були професіоналами своєї справи, а виконували другорядні завдання та прагнули зробити кар'єру.

Характерною особливістю чумних медиків був особливий захисний костюм з оригінальною "носатою" маскою, що нагадує дзьоб птиці. У ранніх версіях маска закривала тільки обличчя, але пізніше почала повністю покривати голову. Для того, щоб не задихнутися, в дзьобі пророблялися два невеликі отвори. При цьому голову покривав невисокий плоский капелюх. Через специфічний зовнішній вигляд, а також містичний ореол, чумні лікарі зробили помітний вплив на європейську культуру та назавжди увійшли в історію.

Нашивка виготовлена з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду). Кріпиться на одяг, сумки, рюкзаки або спорядження за допомогою велкро липучки.

чумний доктор шеврон Чумний Лікар

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари