PVC Нашивка САУ KRAB

  • Модель: 51348345
  • Наявність: Доступно для замовлення

Опис

Нашивка САУ KRAB

матеріал PVC

на липучці

ціна за 1шт

Продовжуючи серію патчів, присвячених сталевому лицарству України, бренд М-Тас розробив та випустив тематичну нашивку KRAB, що стане відмінним доповненням колекції не лише військовослужбовців, а й всіх прихильників стилю мілітарі.

Патч виконаний у формі самохідної артилерійської гаубиці AHS KRAB – потужної броньованої бойової машини, яка ефективно "з'їдає" ворожу техніку та піхоту на фронті. Завдяки своїй маневреності та високим технічним характеристикам, AHS KRAB здатний смачно "навалювати" та підсмажувати окупантів на полі бою, швидко змінюючи свою позицію після відпрацювання по цілях. 

Сьогодні бійці ЗСУ успішно використовують сучасні AHS KRAB для знищення ворога й очищення української землі від загарбників.

Нашивка виготовлена з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду) за технологією 3D, завдяки якій вона здається об'ємною, а зображення дуже реалістичним. Кріпиться на одяг чи спорядження за допомогою велкро липучки.

Розмір 9з5см

Зробивши замовлення, перевірте, будь ласка свою ел. пошту (e-mail), бо зазвичай ми висилаємо рахунки он лайн, розуміючи, що військові не завжди мають змогу відповісти на телефонний дзвінок.

Наш магазин - #ВетеранськаСправа, ми з Повагою і Вдячністю ставимося до нашіх Захисників!

Дякуємо за розуміння

Також робимо інші шеврони, нашивки, прізвища, позивні, погони на замовлення

Рекомендовані товари

Нашивка САУ KRAB матеріал PVC

Переглянуті вами товари