PVC нашивка КОНОТОПСЬКА МОТАНКА

  • Модель: 51529002
  • Наявність: Доступно для замовлення

Опис

Нашивка 

Матеріал PVC (гума), об’ємне лиття

на липучці

ціна за 1шт 

“Конотопська відьма” - фільм про помсту, в якому біль перетворюється на праведну лють української жінки - відьми. Патч КОНОТОПСЬКА МОТАНКА - це колаборація фільму-помсти «Конотопська Відьма» студії FILM.UA і бренду М-Тас.

Лялька-мотанка є одним із найдавніших символів української культури. Вона виконувала функцію оберега. Хрестоподібна фігура мотанки символізує сонце, життя та нові починання, а також гармонію фізичного та духовного світу людини. Виготовлення ляльки за рухом сонця забезпечує удачу та щастя. Мотанки символізують зв'язок із предками, традиціями та містичною силою, яка допомагає у боротьбі з ворогами.

Патч виготовлений з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду) за технологією 3D, завдяки якій він здається об'ємним, а зображення реалістичним. Нашивку можна використовувати з будь-яким одягом та спорядженням де є велкро липучка.

Розмір: 5,5 * 7,5 см;

Зробивши замовлення, перевірте, будь ласка свою ел. пошту (e-mail), бо зазвичай ми висилаємо рахунки он лайн, розуміючи, що військові не завжди мають змогу відповісти на телефонний дзвінок.

Наш магазин - #ВетеранськаСправа, ми з Повагою і Вдячністю ставимося до нашіх Захисників!

Дякуємо за розуміння

Також робимо інші шеврони, нашивки, прізвища, позивні, погони на замовлення

Рекомендовані товари

patch pvc патч КОНОТОПСЬКА МОТАНКА шеврон Конотопська відьма

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари