Нашивка Мотанка (вишивка) Ranger Green

  • Модель: 57425023
  • Наявність: Доступно для замовлення

Опис

нашивка Мотанка 

матеріал Cordura500

на липучці

ціна за 1шт

Бренд М-Тас випустив унікальний моральний патч із зображенням ляльки-мотанки – одного з відомих оберегів в українській культурі.

З давніх-давен мотанки мали сакральне значення та відображали зв'язок із стародавніми традиціями й духовною спадщиною нашого народу. Українці вірили, що лялька-мотанка несе глибокий генетичний код нації та є символом нашої нескореності.

На патчі вишита лялька-мотанка у традиційному українському вбранні та з шаблею в руках. Вона стоїть за Україну та боронить свій рід, відправляючи в пекло клятих ворогів. Головна відмінність мотанки – відсутність обличчя. За народними уявленнями воно має бути чистим, або ж замість нього вимотують хрест, як давній символ сонця у слов’ян.

Вишиті елементи одягу ляльки також є символічними: сорочка уособлює теперішнє, минуле і майбутнє, створюючи своєрідний зв'язок між поколіннями. Очіпок та стрічки на голові підкреслюють жіночність, вроду та дівоче щастя. У кожну ниточку нашивки дизайнери бренду заклали найважливіше бажання всіх українців. Тож нехай мотанка оберігає від зла і принесе перемогу Україні.

Патч виготовлений з Cordura 500D – надміцного матеріалу, стійкого до стирання та високих навантажень. Малюнок нанесений кольоровою машинною вишивкою, що робить нашивку більш вишуканою. Кріпиться на одяг, сумки, рюкзаки або спорядження за допомогою велкро липучки. 

Розмір 11х6?5см

Зробивши замовлення, перевірте, будь ласка свою ел. пошту (e-mail), бо зазвичай ми висилаємо рахунки он лайн, розуміючи, що військові не завжди мають змогу відповісти на телефонний дзвінок.

Наш магазин - #ВетеранськаСправа, ми з Повагою і Вдячністю ставимося до нашіх Захисників!

Дякуємо за розуміння

Також робимо інші шеврони, нашивки, прізвища, позивні, погони на замовлення

Рекомендовані товари

нашивка Мотанка 

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари