PVC шеврон Аеророзвідка Шлях Самурая синьо-жовтий

  • Модель: 51338301
  • Наявність: Доступно для замовлення

Опис

Тематична нашивка від бренду М-Тас відображає шлях самурая та символізує наслідування багатовікових військових традицій.

Сьогодні кожен український воїн свого роду самурай – елітний боєць, який у битвах демонструє мужність та відданість не лише військовій справі, а й Батьківщині. Тож, в українського самурая є ціль і чітко визначений шлях, який приведе до перемоги.

З давніх часів філософія самураїв вимагала високого рівня самоконтролю та вміння бути морально сильним, навіть у найскладніших ситуаціях. Тож в самураїв цілі були підпорядковані шляху, що спонукав їх до постійного самовдосконалення, захисту честі й гідності своєї країни.

На патчі зображений самурай, який майстерно управляє дроном на фоні стилізованого жовто-блакитного "сонячного прапора", відомого в Японії як Хіномару ("круг сонця" або ж "круг вогню"). В країні висхідного сонця Хіномару є символом гордості, ідентичності та національного єднання. Він відображає значення сонця як джерела світла, тепла і життя, а також символізує мир, щастя та процвітання.

Нашивка виготовлена з високоякісного матеріалу ПВХ (полівінілхлориду) за технологією 3D, завдяки якій патч виглядає об'ємним, а зображення – дуже реалістичним. Кріпиться на одяг чи спорядження за допомогою велкро липучки.

Розмір 9см

Рекомендовані товари

PVC шеврон Аеророзвідка Шлях Самурая синьо-жовтий

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари