Кросівки M-Tac Iva Coyote

Опис

Легкі літні тактичні кросівки популярного українського виробника M-Tac Iva в кольорі Coyote

В наявності в залі магазину можуть бути не всі розміри, робіть будь ласка, попереднє замовлення

Комбінований верх виготовлений з повітропроникної сітки, що посилена каркасом зі штучного нубуку. Таке поєднання забезпечує відмінну вентиляцію та оптимальний мікроклімат всередині кросівок. Однією з переваг цієї моделі є щільне плетіння зовнішньої сітки, яка не пропускає пісок і пил, забезпечуючи при цьому відмінні дихаючі властивості. Поверх язичка є додаткова накладка для захисту від потрапляння бруду всередину. Посилений носок і п’ята захищають ноги від легкого фізичного впливу та запобігають передчасному зносу взуття. Також на п’яті передбачена петелька для полегшення надягання кросівок.

Всередині кросівка - вентильована сітка, що гарантує відмінні терморегуляційні властивості та відводить зайве тепло. Зручні та легкі анатомічні устілки виготовлені зі спеціальної PU піни, що має ефект пам’яті та забезпечує комфортний мікроклімат всередині взуття. 

Двокомпонентна підошва кросівка кріпиться до основи взуття найсучаснішим та найнадійнішим методом прямого приливу. Верхній шар підошви виготовлений із термопластичного поліуретану (TPU), що є достатньо гнучким і легким, характеризується високими амортизаційними властивостями та не обтяжує взуття завдяки своїй легкій вазі. Нижній шар виконаний із резини, що гарантує стійкість до стирань і тривалий термін експлуатації. Агресивний протектор дає максимальне зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу.

Тактичні кросівки Iva – легкі, не бояться негативних зовнішніх впливів і легко чистяться від забруднень. Це кращий вибір для тих, хто веде активний спосіб життя.

  • Модель: 30804005
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 2060.00грн

Рекомендовані товари

Кроссовки койот, летние кроссовки койот

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари