Кросівки тактичні M-Tac Leopard III Coyote

Опис

Кросівки Leopard IIІ від бренду M-Tac ідеально підходять для повсякденного використання як у міських умовах, так і на пересіченій місцевості. Це сучасне та практичне взуття, що забезпечить високий рівень комфорту навіть під час довготривалого носіння. 

Верх кросівок комбінований: виготовлений із високоякісної щільної шкіри з водовідштовхувальним просоченням (гідрофобний нубук) і вставок з нейлону щільністю 1000D. Водовідштовхувальне просочення запобігає потраплянню вологи всередину за будь-яких погодних умов, при цьому не зменшуючи дихаючих властивостей натурального матеріалу. Це дозволяє їм бути одночасно вологостійкими, повітропроникними, зносостійкими і міцними. Носок і п'ята посилені шкіряними накладками з резиновим напиленням, які надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним. Всередині дизайнери передбачили двошарову підкладку із взуттєвої сітки, що добре пропускає повітря та виводить зайву вологу.

Лита підошва із високоякісної гуми є вкрай зносостійкою, а високий протиковзний протектор зберігає хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу. Анатомічна устілка забезпечує комфортний мікроклімат всередині взуття. Подовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити взуття по нозі, а міцні шнурки не ковзають і не промокають.

Кросівки Leopard IIІ гармонійно поєднуються як з тактичним, так і з повсякденним одягом. Вони стануть незамінними в гардеробі тих, хто цінує комфорт і стиль.

  • Модель: 30206505
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 3552.00грн

тактичні кросівки койот, летние кроссовки цвет койот

Переглянуті вами товари