Мультитул M-Tac Type 3 Grey

  • Модель: 60020011
  • Наявність: Доступно для замовлення

Опис

Відправляєтесь на риболовлю, в похід або на пікнік? Візьміть з собою багатофункціональний мультитул Type 3 від бренду М-Тас. Він оснащений усіма необхідними інструментами, які можуть знадобитись як у повсякденному житті, так і під час активного відпочинку на природі. Виготовлений з 402-ї нержавіючої сталі. Це дозволяє досягти максимальної довговічності, навіть при активній експлуатації в похідних умовах.

Мультитул має багато корисних інструментів: ніж, плоскогубці, викрутку, консервний ніж, відкривачку для пляшок, стропоріз, ножівку, напилок, ножиці та шило. Всі елементи щільно фіксуються у відкритому та закритому положенні. Завдяки ергономічним формам, мультитул відмінно лежить в руці та не зісковзує під час роботи. Комплектується спеціальним чохлом, який за допомогою стропи можна кріпити до спорядження. Також мультитул добре поміщається в сумці або рюкзаку, не займаючи при цьому багато місця.

Матеріал: 402 stainless steel

Довжина: 11 см

Вага: 265 грамів

Інструменти: - ніж; - плоскогубці; - викрутка; - консервний ніж; - відкривачка; - стропоріз; - ножівка; - напилок; - ножиці; - шило. Додатково: Нейлоновий чохол

Мультитул M-Tac Type 4 Black, мультитул

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари