Черевики Mil-tec Trooper 5 Coyote

Опис

Черевики Mil-tec Trooper 5 Coyote

Комфортні "треккингові" черевики з висотою берців 5" для активної носки

- німецька якість Sturm by Mil-Tec
- дуже легкі і зручні
- добре тримають ногу 
- зручна шнурівка
- стійка міцна підошва

Черевики "TROOPER SQUAD 5" від Mil-Tec характеризуються високою європейською якістю і доступною ціною. Верх виконаний з натуральної м'якої замші із вставками з сітчастого поліестеру. Така комбінація матеріалів дозволяє максимально полегшити взуття, одночасно дозволяючи нозі «дихати».

Носок і задник посилені замшевими накладками.

Підкладка з перфорованого поліестеру з наповненням з м'якою спеціальної піни підтримує комфортний клімат всередині взуття, незалежно від зовнішньої температури.

Багатошарова довговічна підошва складається з декількох типів матеріалів.

Жорсткий протектор - з еластичної зносостійкої гуми, що амортизує основне навантаження. Внутрішній амортизуючий шар - легкий EVA, який характеризується високою стійкістю до вологи і перепадів температур. Задня частина - вставки з гнучкого полімеру для додаткової підтримки стопи. Підошва прикріплена до основної частини методом вулканізації, що збільшує термін служби черевик і забезпечує герметичність при потраплянні води. Знімні устілки з супінатором зроблені з м'якого і пружного EVA, завдяки чому устілка «запам'ятовує» форму Вашої ноги і рятує від втоми при тривалій ходьбі. Також ЕВА гіпоалергенний і стійкий до бактерій і грибків. Шнурки кріпляться за допомогою шкіряних петель і металевих кілець. Зверху черевика є кілька гачків для «швидкісної» шнурівки.

  • Модель: Mil-tec 12824005
  • Наявність: Доступно для замовлення

  • 3940.00грн

Рекомендовані товари

mil-tec, Ботинки, Черевики Mil-tec, mil-tec 12824005

З цим товаром також купують

Переглянуті вами товари